Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
TM6 TM5

Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

3.9 (30 valoraciones )

Ingredientes

Bundt Cake

  • 6 oz unsalted butter, room temperature, cut into pieces, plus extra to grease
  • 8 oz brown sugar
  • 5 oz strong brewed coffee, room temperature
  • 2 oz Irish whiskey
  • 3 large eggs, plus 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp vanilla extract
  • 12 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • ⅛ tsp salt

Whiskey Caramel Sauce

  • 3 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 3 oz brown sugar
  • 2 oz Irish whiskey
  • 1 pinch salt
  • 2 oz heavy whipping cream

Inf. nutricional
por 1 slices
Calorías
1699 kJ / 406 kcal
Proteína
5 g
Carbohidratos
49 g
Grasa
20 g
Fibra
1 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas