Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
TM6 TM5

Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

3.9 (30 valoraciones )

Ingredientes

Bundt Cake

  • 6 oz unsalted butter, room temperature, cut into pieces, plus extra to grease
  • 8 oz brown sugar
  • 5 oz strong brewed coffee, room temperature
  • 2 oz Irish whiskey
  • 3 large eggs, plus 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp vanilla extract
  • 12 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • ⅛ tsp salt

Whiskey Caramel Sauce

  • 3 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 3 oz brown sugar
  • 2 oz Irish whiskey
  • 1 pinch salt
  • 2 oz heavy whipping cream

Inf. nutricional
por 1 slice
Calorías
1795.4 kJ / 429.1 kcal
Proteína
5.7 g
Carbohidratos
48.7 g
Grasa
21.3 g
Grasa saturada
12.7 g
Fibra
0.8 g
Sodio
266.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas