
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cheese Filling
- 17 ½ oz water
- 16 oz potatoes peeled, cubed (1 in.)
- 4 oz yellow onion quartered
- 3 tbsp unsalted butter
-
1 ½
tsp semolina
o 1 ½ tsp all-purpose flour - 13 oz mascarpone cheese
- ¾ tsp salt to taste
- ¾ tsp ground black pepper to taste
Dough
- 9 oz warm water plus extra to seal and boil pierogi
- 1 large egg
- 1 oz grapeseed oil
- 17 ½ oz all-purpose flour plus extra to dust
- 2 pinches salt to taste, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)
Topping
- 16 oz yellow onions quartered
- 2 oz unsalted butter cubed, plus extra to fry
- 2 oz extra virgin olive oil
- fresh parsley leaves to garnish (opcional)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 105 kcal / 439 kJ
- Proteína
- 2 g
- Grasa
- 6 g
- Carbohidratos
- 11 g
- Fibra
- 1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Guacamole
5min
S'more Brownie Cups
55min
Four Cheese Pizza
25min
Apple and Pear Detox Juice
10min
Waffles
25min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Vanilla Steamer
5min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Black Forest Crepes
1h 15min
Beginner's Fruity Green Smoothie
10min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min