Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
TM6 TM5

Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.5 (53 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz light sesame oil
    o 1 oz peanut oil
  • 3 ½ oz yellow onion, halved
  • 5 ½ oz carrots, cut into large pieces (1¾ in.)
  • 5 ½ oz bacon, cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
  • 1 oz soy sauce, to taste
  • 2 tsp sugar (opcional)
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste (opcional)
    o 1 stock cube (opcional)
  • 12 ½ oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    o 12 ½ oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 43 oz water
  • 14 oz mixed vegetables, e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1999.9 kJ / 478 kcal
Proteína
15.3 g
Carbohidratos
58.6 g
Grasa
20.1 g
Grasa saturada
5.7 g
Fibra
3.7 g
Sodio
664.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas