Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 14 oz water
- 4 ½ oz carrots, in pieces
- 2 oz celery root (celeriac), in pieces
-
2
oz celery leaves
o 2 oz fresh parsley, leaves only -
1
chicken stock cube
o 1 heaping tsp homemade chicken stock paste - 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 5 ½ oz button mushrooms, sliced
- 1 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz cream
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp lemon juice
- 1 oz unsalted butter, in pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1520.7 kJ / 363.5 kcal
- Proteína
- 42 g
- Carbohidratos
- 13.2 g
- Grasa
- 15.4 g
- Grasa saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 439.7 mg
Recetas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Berry Dream
10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Vegetable Soup
35min
Chicken Marsala
40min
Beef Stroganoff
1h
Shepherd's Pie
1h 15min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 min