Chicken with Creamy Vegetable Sauce
TM6 TM5

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.4 (70 valoraciones )

Ingredientes

  • 14 oz water
  • 4 ½ oz carrots, in pieces
  • 2 oz celery root (celeriac), in pieces
  • 2 oz celery leaves
    o 2 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 chicken stock cube
    o 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 5 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, in pieces

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1520.7 kJ / 363.5 kcal
Proteína
42 g
Carbohidratos
13.2 g
Grasa
15.4 g
Grasa saturada
7.3 g
Fibra
2.3 g
Sodio
439.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas