Chicken with Creamy Vegetable Sauce

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.4 70 valoraciones
Prep. 30min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • water
    14 oz
  • carrots in pieces
    4 ½ oz
  • celery root (celeriac) in pieces
    2 oz
  • celery leaves
    2 oz
    2 oz fresh parsley, leaves only
  • chicken stock cube
    1
    1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)
    24 oz
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • button mushrooms sliced
    5 ½ oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • cream
    3 ½ oz
  • Worcestershire sauce (opcional)
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • unsalted butter in pieces
    1 oz

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 363.5 kcal / 1520.7 kJ
Proteína 42 g
Grasa 15.4 g
Carbohidratos 13.2 g
Fibra 2.3 g
Grasa saturada 7.3 g
Sodio 439.7 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...