Pork Tenderloin with Mustard Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.3 (30 valoraciones )

Ingredientes

  • 16 oz pork tenderloin, sliced (½ in.)
  • 3 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 2 ½ oz dry vermouth
    o 2 ½ oz Madeira wine
  • 3 ½ oz whole milk
  • 2 oz yellow onions, halved
  • 1 garlic clove (opcional)
  • 2 tsp whole grain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube
    o 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    o 2 tbsp cream
  • 1 heaping tbsp corn starch
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
946 kJ / 226 kcal
Proteína
28 g
Carbohidratos
8 g
Grasa
7 g
Fibra
0.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas