Tagliatelle with Porcini Mushrooms
TM6 TM5

Tagliatelle with Porcini Mushrooms

3.9 (15 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 2 oz extra virgin olive oil, divided
  • 4 ½ oz fresh porcini mushrooms, sliced
    o 1 ½ oz dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained
  • 4 oz fresh mushrooms, sliced
  • 1 ¼ tsp salt, divided
  • 43 oz water
  • 10 ½ oz tagliatelle (long dried egg pasta)
  • 1 - 2 pinches freshly ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1750.8 kJ / 418.5 kcal
Proteína
11.6 g
Carbohidratos
58.6 g
Grasa
15.3 g
Grasa saturada
2.4 g
Fibra
3.1 g
Sodio
751.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas