Dispositivos y accesorios
Pasta Salad with Trout and Vegetables
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
water36 oz
-
white wine7 oz
-
freshly squeezed orange juice3 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
14 oz skinless salmon filletsskinless trout fillets14 oz
-
frozen green peas7 oz
-
fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time8 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp1 oz
-
garlic clove1
-
capers rinsed1 oz
-
pitted black olives3 oz
-
cherry tomatoes quartered or halved13 oz
-
ground black pepper (opcional)1 pinch
-
lemon juice (opcional)½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
846.2 mg
Proteína
21.1 g
Calorías
1650.5 kJ /
394.5 kcal
Grasa
13.5 g
Fibra
4.4 g
Grasa saturada
2.4 g
Carbohidratos
41.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Baked Spinach and Eggs
35min
Ratatouille
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Vegetable Soup
35min
Cod with Citrus Butter
50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Spanish Rice
30min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min