
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 oz unsalted butter
- 3 oz thick cut bacon diced (approx. ¼ in.)
- 9 oz yellow onions quartered (approx. 1 large)
- 3 oz celery cut into 1 in. pieces (approx. 2 stalks)
- 3 oz carrots cut into 1 in. pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 garlic cloves
- ½ tsp cayenne pepper to taste
- ¼ tsp dried chili flakes to taste
- 19 ½ oz canned chopped clams (3 x 6.5 oz cans), reserve the clam juice
- 9 oz Yukon gold potatoes cubed
- 28 oz canned crushed tomatoes
- 12 - 15 oz clam juice as needed
- 3 sprigs fresh thyme leaves only (approx. 20 leaves)
- ½ tsp fine sea salt to taste
- 1 tsp ground black pepper to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 323 kcal / 1351 kJ
- Proteína
- 28 g
- Grasa
- 12 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Fibra
- 5 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Sodio
- 818 mg
Recetas alternativas
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Cream of Crab Soup
45min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Cornbread
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Char Siu Pork with Rice
8h 40min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Cioppino
55min
New England Clam Chowder
45min
Tortilla Soup
25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min