Dispositivos y accesorios
New England Clam Chowder
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Calorías
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Grasa
21.4 g
Fibra
5.1 g
Grasa saturada
8.9 g
Carbohidratos
45.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Manhattan Clam Chowder
55min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Egg Salad
30min
Clam Chowder
55min
Baked Crab Dip
15min
Boston Clam Chowder
55min
Lobster Bisque
1h 50min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h