Dispositivos y accesorios
New England Clam Chowder
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
canned minced clams (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1274.3 mg
Proteína
43.1 g
Calorías
2304.9 kJ /
550.9 kcal
Grasa
21.4 g
Fibra
5.1 g
Grasa saturada
8.9 g
Carbohidratos
45.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá
The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tiramisu
5h 20min
Spidey Chicken à la King
40min
Shrimp Scampi
40min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Manhattan Clam Chowder
55min
Cioppino
55min
Lobster Bisque
1h 50min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
French Onion Soup
1h 10min
Boston Clam Chowder
55min
Braided Milk Bread
2h 20min