
Dispositivos y accesorios
New England Clam Chowder
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions quartered9 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
unsalted butter1 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
floury potatoes cubed (½ in.), divided22 oz
-
minced clams canned, (2 x 10 oz or 3 x 6.5 oz cans)19 - 20 oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
whole milk8 oz
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
550.9 kcal /
2304.9 kJ
Proteína
43.1 g
Grasa
21.4 g
Carbohidratos
45.6 g
Fibra
5.1 g
Grasa saturada
8.9 g
Sodio
1274.3 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cornbread
40min
Italian Wedding Soup
1 h 15min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 h
Shrimp and Grits
1 h 50min
Clam Chowder
55min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Garlic Shrimp and Grits
1 h 10min
Cioppino
55min
Boston Clam Chowder
55min