Japanese Ramen Noodle Soup

3.0 3 valoraciones
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingredientes

  • pork belly
    14 oz
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce (shoyu) divided
    2 oz
  • sesame oil
    2 tsp
  • water divided
    63 ½ oz
  • dried ramen noodles
    13 oz
  • fresh baby spinach
    3 ½ oz
  • chicken broth
    32 oz
  • black vinegar
    1 tsp
  • fresh ginger peeled and thinly sliced
    1 inch
  • hot paprika
    ½ tsp
  • large eggs
    2
  • nori seaweed (3 in. x 1 in.)
    12 pieces
  • canned sweet corn kernels
    4 tbsp
  • spring onions thinly sliced, to garnish
    2
  • toasted white sesame seeds to garnish
    2 tsp

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 2966.6 mg
Proteína 29.9 g
Calorías 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Grasa 77.7 g
Fibra 4.1 g
Grasa saturada 28.8 g
Carbohidratos 69.2 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...