Cream of Crab Soup
TM6 TM5

Cream of Crab Soup

4.5 ( 19 valoraciones )

Ingredientes

  • 2 oz unsalted butter cut into pieces
  • 8 oz yellow onions quartered
  • 4 oz celery cut into pieces (2 in.), plus leaves to garnish
  • 2 oz carrots cut into pieces (2 in.)
  • 2 oz all-purpose flour
  • 16 oz fish stock
  • 1 dried bay leaf
  • ½ tsp salt to taste
  • ½ tsp white pepper
  • ¼ tsp mace
  • 2 dashes Tabasco sauce
  • 4 oz whipping cream
  • 8 oz crab meat
  • 2 oz dry sherry
  • fresh baguette sliced, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
528 kcal / 2209 kJ
Proteína
22 g
Grasa
25 g
Carbohidratos
53 g
Fibra
3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas