
Dispositivos y accesorios
Baked Spinach and Eggs
Prep. 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
frozen spinach leaves defrosted20 oz
-
hard cheese to grate (e.g. Gruyère, cheddar, Parmesan)2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
milk17 oz
-
unsalted butter1 oz
-
ground nutmeg to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 tsp
-
large eggs6
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
330.8 kcal /
1383.9 kJ
Proteína
17 g
Grasa
23.6 g
Carbohidratos
13.8 g
Fibra
2.4 g
Grasa saturada
9.1 g
Sodio
655.2 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

The basic cookbook
177 Recetas
Canadá
Canadá

The Basic Cookbook
176 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Vegetable Soup
35min
Asparagus Cream Soup
25min
Ratatouille
40min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Vegetable Stock Paste
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Vegetable Stock Base
40min
Mushroom Risotto
30min
Creamy Mushroom Soup
25min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Braided Milk Bread
2h 20min