Dispositivos y accesorios
Chocoladetaart en gezouten karamel
Prep. 30min
Total 3h 15min
12 porties
Ingredientes
Chocolade zanddeeg
-
boter op kamertemperatuur, in stukken (1-2 cm), en meer om in te vetten125 g
-
suiker125 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
ei1
-
bakpoeder1 afgestreken tl
-
zout1 snuifje
-
cacaopoeder, ongezoet25 g
-
bloem200 g
Karamel gezouten boter
-
zachte boter in stukken90 g
-
zout (Fleur de sel)1 afgestreken tl
-
suiker100 g
-
room, min. 30% vet120 g
Chocolade-ganache
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken of callets180 g
-
room, min. 30% vet160 g
Afwerking
-
hazelnoot granola3 el
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
5.3 g
Calorías
2033 kJ /
486 kcal
Grasa
34.3 g
Fibra
2 g
Carbohidratos
41.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gek op chocolade
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Mini kerstboompjes
45min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Ninguna calificación
Mini monsters
1h 25min
Hersenen cupcakes
1h 40min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
IJssandwich
Ninguna calificación
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Ninguna calificación
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Chocolade toffee cake
2h
Chocolade sneeuwballen
1h
Zweedse worteltaart
2h
Chocolade Moelleux
15min