Dispositivos y accesorios
Japoński biszkopt miodowy (Kasutera)
Prep. 15min
Total 1h 50min
16 kawałków
Ingredientes
-
masło ilość do natłuszczenia formy
-
7 jajek
-
250 g cukru
-
60 g mleka
-
80 g miodu
-
200 g mąki pszennej
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 kawałek
Proteína
4 g
Calorías
695 kJ /
166 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
29 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
KUCHNIA JAPOŃSKA
9 Recetas
Polonia
Polonia
También podría gustarte...
Tort Mimoza z ananasem
3h 30min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2h
Kruche ciasteczka kokosowe
1h 10min
Ciasto ananasowe
55min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Ciasto herbaciane
1h 15min
Tort waniliowo-migdałowy
3h
Ciasto z winogronami i oliwą z oliwek
1h 40min
Ciasto z serem ricotta
1h 20min
Ciasto cytrynowe na parze
2h 20min
Ciasto makowe
1h
Ciasto pomarańczowe
45min