Dispositivos y accesorios
Ryż do sushi
Prep. 10min
Total 1h
1200 g
Ingredientes
-
500 g ryżu do sushi
-
1300 g wody
-
1 łyżeczka soli
-
2 łyżeczki cukru
-
4 łyżki octu ryżowego
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 100 g
Sodio
198.9 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
639.4 kJ /
152.8 kcal
Grasa
0.3 g
Fibra
0 g
Grasa saturada
0.1 g
Carbohidratos
33.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SUSHI
10 Recetas
Polonia
Polonia
También podría gustarte...
Sajgonki z sosem słodko-kwaśnym
1h 50min
Sushi temaki
1h 30min
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2h 45min
Sushi z pieczarkami portobello
1h 30min
Japońska zupa ramen
1h 50min
Sushi z wędzonym łososiem
1h 20min
Letnie rollsy z sosem z orzeszków ziemnych
1h
Majonez japoński (kewpie)
15min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1h 25min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10min
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40min
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1h 20min