Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marynata do schabu
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- 60 - 80 g oleju rzepakowego
- 2 liście laurowe, suszone, pokruszone (opcional)
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
Rolada schabowa
- 1000 - 1200 g schabu wieprzowego, pokrojonego w 1 cm plastry, rozbitego na ok. 3 mm plastry
- sól, do oprószenia
- ketchup, do posmarowania
- puder z grzybów, do oprószenia (patrz wskazówka)
- musztarda, do posmarowania
- chrzan, tarty, do posmarowania
- 1500 g wody
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1714.3 kJ / 409.5 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Carbohidratos
- 6.5 g
- Grasa
- 27.1 g
- Grasa saturada
- 6.5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 484.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Rolada z karkówki z grzybami
2h 35min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Schab chrzanowy
2h 30min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Szynka w cieście chlebowym
101h
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1h 45min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Schab z kiszoną kapustą
50min
Pieczony schab z orzechami i pudrem z grzybów
1h 40min
Baleron z karkówki
50h 30min
Rolada z indyka ze szpinakiem
2h 10min
Schab z Varomy
3h 40min