Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marynata do schabu
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- 60 - 80 g oleju rzepakowego
- 2 liście laurowe, suszone, pokruszone (opcional)
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
Rolada schabowa
- 1000 - 1200 g schabu wieprzowego, pokrojonego w 1 cm plastry, rozbitego na ok. 3 mm plastry
- sól, do oprószenia
- ketchup, do posmarowania
- puder z grzybów, do oprószenia (patrz wskazówka)
- musztarda, do posmarowania
- chrzan, tarty, do posmarowania
- 1500 g wody
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 1714.3 kJ / 409.5 kcal
- Proteína
- 35.8 g
- Carbohidratos
- 6.5 g
- Grasa
- 27.1 g
- Grasa saturada
- 6.5 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sodio
- 484.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Roladki z piersi indyka
2h 30min
Rolada mięsna
1h 10min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3h 25min
Pieczony schab z orzechami i pudrem z grzybów
1h 40min
Rolada mięsna w cieście francuskim
50min
Baleron z karkówki
50h 30min
Roladki schabowe zawinięte w boczek z sosem śliwkowym
1h 25min
Kolorowe kulki z kurczaka
1h 15min
Schab duszony w sosie
50min
Schab chrzanowy
2h 30min
Schab z Varomy
3h 40min