Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Proteína
- 21.2 g
- Carbohidratos
- 15.5 g
- Grasa
- 5 g
- Grasa saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 933.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken with capsicum
45min
Cabbage rolls
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Irish lamb stew
6h 20min
Irish stew
1h 30min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Rabbit stew
1h
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Mexican chicken soup
30min
Beef "Burgundy"
40min
Beef Goulash Soup
1h 15min