Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Proteína
- 21.2 g
- Carbohidratos
- 15.5 g
- Grasa
- 5 g
- Grasa saturada
- 1.7 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 933.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom hot pot
2h
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Tuscan bean soup
30min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Potato goulash
1h
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Beef "Burgundy"
40min