
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g brown onions cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 208.9 kcal / 877.4 kJ
- Proteína
- 21.2 g
- Grasa
- 5 g
- Carbohidratos
- 15.5 g
- Fibra
- 7.5 g
- Grasa saturada
- 1.7 g
- Sodio
- 933.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Grisons barley soup
1h 15min
Lamb and barley soup
50min
Hungarian goulash
1h 30min
Three meat roulade
2h 5min
Beef "Burgundy"
40min
Mexican chicken stew
40min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Ukrainian borscht
35min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h