Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 gramů kuřecího masa, bez kostí a kůže, bez šlach (cca 500 gramů kuřecích stehen), na kousky
- 200 gramů směsi zeleniny (např. celer, cibule, česnek, pórek), na kousky
- 4 snítky směsi bylinek (např. rozmarýn, tymián, petržel), pouze listy
- 150 gramů hrubé soli
- 100 gramů bílého vína
- 1 bobkový list, sušený
- 1 hřebíček
- 5 koriandrových semínek
- Inf. nutricional
- por 1 Kompletní recept
- Calorías
- 2714 kJ / 649 kcal
- Proteína
- 58 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 35 g
- Fibra
- 5.9 g
Recetas alternativas
Vanilkový cukr
72h
Masová dochucovací pasta
45min
Ghí
2h 10min
Český chléb z žitného kvásku
15h 30min
Domácí tvaroh
45min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Sůl z jehličí
5min
Zhnědlá šalotka (350 gramů)
Ninguna calificación
Karibská kořenicí směs jerk
5min
Bylinková sůl na brambory
5min
Smetanový tvaroh
3h
Dýňové bulky
2h 15min