Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1694 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 19 g
- Fibra
- 2.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Treska na rajčatovém lůžku
55min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Ryba po řecku
35min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Ninguna calificación
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1h 20min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Římské gratinované artyčoky
Ninguna calificación
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15min
Cupcaky se sušenými rajčaty, sýrem feta a avokádem
1h 40min
Citrónová bábovka
2h
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2h 45min