Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Inf. nutricional
- por 1 porce
- Calorías
- 1694 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 33 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 19 g
- Fibra
- 2.5 g
En colecciones
Recetas alternativas
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Cuketovo-cizrnové placičky
8h 20min
Pomerančovo-lososový špíz s jasmínovou rýží
1h
Krůtí roláda s olivami a zeleninová quinoa
50min
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
1h
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min