Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Těstoviny
- voda, na vaření těstovin
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce soli
- 500 gramů těstovin, typ penne
Houbová směs
- 100 gramů sýru, parmazánu
- 10 gramů česneku
- 400 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 80 gramů másla
- 200 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 čajová lžička soli
- pepř černý, mletý, dle chuti
- jarní cibulka, na posypání
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 3725 kJ / 890 kcal
- Proteína
- 28.5 g
- Carbohidratos
- 90.4 g
- Grasa
- 44.7 g
- Fibra
- 6.4 g
Recetas alternativas
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min
Těstoviny s tuňákem
40min
Farfalle v italských barvách
30min
Těstoviny s citrónovým pestem, hráškem a fazolkami - z jednoho hrnce
35min
Špagety Carbonara
40min
Zámecké rizoto
35min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Gnocchi s avokádem
20min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min