Dispositivos y accesorios
Ångade dumplings med kål och fläsk
Prep. 1h 15min
Total 1h 35min
32 stycken
Ingredientes
Dumplingdeg
-
olja plus extra för smörjning1 msk
-
vatten plus extra vid behov150 g
-
vetemjöl plus extra för pudring300 g
-
salt¼ tsk
Fyllning
-
vitkål skuren i bitar400 g
-
salt1 ½ tsk
-
fläskfärs350 g
-
vatten530 g
-
sojasås20 g
-
10 g sakerisvin10 g
-
socker½ tsk
-
malen peppar½ tsk
-
ljus sesamolja (15 g)1 msk
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 styck
Proteína
3 g
Calorías
318 kJ /
76 kcal
Grasa
4 g
Fibra
0.5 g
Carbohidratos
7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Grundkokboken
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kexstjärnor med topping
Ninguna calificación
Fyllda ägg
Ninguna calificación
Sockriga pumpasticks
Ninguna calificación
Coleslaw- & laxmackor
Ninguna calificación
Kronärtskocka med Alfredosås
Ninguna calificación
Dim sum 'Shao mai'
Ninguna calificación
Fläskläggs- och senapskanapé
Ninguna calificación
Läbbiga korvfingrar
1h
Morotsenergibollar
15min
Proteinbollar med dadlar och pekannötter
Ninguna calificación
Naturliga energibollar med jordnötssmör
Ninguna calificación
Energibollar med choklad och hasselnötter
Ninguna calificación