
Dispositivos y accesorios
Sourdough Starter Discard Scones
Prep. 15min
Total 30min
8 pieces
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust8 oz
-
sugar1 oz
-
baking powder1 tbsp
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen, plus extra to serve2 ½ oz
-
raisins1 ½ oz
-
unsalted pistachios1 ½ oz
-
sourdough starter discard (unfed), room temperature9 ½ oz
-
heavy whipping cream plus extra to brush4 oz
-
turbinado sugar to sprinkle
-
fresh mixed berries to serve
-
jam to serve
Inf. nutricional por 1 piece
Calorías
342 kcal /
1431 kJ
Proteína
7 g
Grasa
15 g
Carbohidratos
45 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
8 g
Sodio
290 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Sourdough Baking - with Starter Discard
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos