Asparagus cream soup
TM6 TM5 TM31

Asparagus cream soup

4.0 ( 20 valoraciones )

Ingredientes

  • 400 g white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g potatoes cut in pieces
  • 50 g onions cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ - ½ tsp salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 50 g spreadable cheese
    o 50 g cream cheese
  • 50 - 100 g sour cream, 20% fat
    o 50 - 100 g Greek yoghurt
  • 3 sprigs fresh parsley leaves only, chopped

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
77 kcal / 325 kJ
Proteína
3 g
Grasa
5 g
Carbohidratos
5 g
Fibra
1.3 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas