Japanese Souffle Pancakes
TM6 TM5

Japanese Souffle Pancakes

3.5 (34 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 large eggs
  • ¼ tsp cream of tartar
  • 3 tbsp sugar
  • 3 oz cake flour, sifted
    o 3 oz all-purpose flour, sifted
  • 2 oz whole milk
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 tbsp mayonnaise
    o 1 tbsp Japanese mayonnaise
  • non-stick spray oil
  • 4 tbsp water, divided, to cook
  • maple syrup, to serve
  • unsalted butter, to serve
  • fresh berries, to serve

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
464 kJ / 111 kcal
Proteína
4 g
Carbohidratos
14 g
Grasa
4 g
Grasa saturada
1 g
Fibra
0 g
Sodio
141 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas