Dispositivos y accesorios
Champignonsaus met room en witte wijn
Prep. 10min
Total 30min
1 pot
Ingredientes
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 pot
Sodio
1636 mg
Proteína
13 g
Calorías
3309 kJ /
789 kcal
Grasa
62 g
Fibra
10.3 g
Grasa saturada
49 g
Carbohidratos
27 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Indikken modus
17 Recetas
Benelux
Benelux
Sauzen
14 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Groene pepersaus
20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
200 g prei fruiten
20min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Soubisesaus
Ninguna calificación
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Ninguna calificación
Aardappelpuree
45min
Bloemkool met kaas
55min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Bechamelsaus
15min