Varkenslendegebraad met aardappelpuree
TM5 TM6

Varkenslendegebraad met aardappelpuree

4.4 (5 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g ui, in stukken (3 cm)
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 40 g spek , in reepjes of blokjes
  • 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt
  • 800 g varkenslende, in één stuk
  • 2 tl zout
  • 1 snuifje versgemalen zwarte peper
  • 600 g volle melk
  • ½ groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1000 g aardappelen in plakjes (1/2 cm)
  • 20 g boter

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
3157 kJ / 754 kcal
Proteína
54.8 g
Carbohidratos
47.4 g
Grasa
39.8 g
Fibra
3.8 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas