Dispositivos y accesorios
Slow-cooked kylling i rød pebersauce med ris
Prep. 15min
Total 4h 45min
4 portioner
Ingredientes
Kylling i Rød Pebersauce
-
fed hvidløg halve, efter smag2 - 3
-
olivenolie20 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
tomat, moden skåret i mindre stykker150 g
-
rød peberfrugt skåret i mindre stykker300 g
-
sukker15 g
-
persille, frisk skåret i mindre stykker10 g
-
rødvinseddike20 g
-
chilipulver (opcional)1 spsk
-
paprika1 spsk
-
oregano, tørret1 ½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
kyllingelår, uden skind og ben800 g
-
½ tsk hønsebouillonhønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret½
-
vand250 g
-
havsalt1 tsk
Ris
-
vand600 g
-
havsalt1 tsk
-
ris, langkornet renset300 g
-
citron skåret i både, til pynt1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
327 mg
Proteína
35 g
Calorías
2706 kJ /
646 kcal
Grasa
24 g
Fibra
4.1 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
70 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook med knivdække
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación