Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Cremet Kalkun Gryderet med Svampe
Prep. 25min
Total 4h
6 portioner
Ingredientes
-
olivenolie30 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
gulerod skiver (1 cm)120 - 150 g
-
bladselleri skiver (5 mm)50 - 70 g
-
hvidvin50 g
-
dijonsennep1 ½ tsk
-
havsalt efter smag½ - 1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
vand750 g
-
timian, frisk2 - 3 kviste
-
kalkunoverlår, uden skind og ben skåret i mindre stykker (4 cm)800 g
-
hønsebouillon, terning (til 0,5 l) smuldret1 ½
-
bacon i tern150 g
-
svampe, friske kvarte250 g
-
fløde200 g
-
persilleblade, friske hakket1 spsk
-
havsalt¼ tsk
-
majsmel10 g
-
grov sennep1 ½ tsk
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
980 mg
Proteína
37 g
Calorías
2404 kJ /
574 kcal
Grasa
44 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
17 g
Carbohidratos
6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook med knivdække
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación