Dispositivos y accesorios
Slow-cooked Kødboller i Tomatsauce
Prep. 20min
Total 3h 40min
4 portioner
Ingredientes
-
parmesanost skåret i mindre stykker (2 cm)60 g
-
svinekød, hakket brudt i mindre stykker300 g
-
oksekød brudt i mindre stykker300 g
-
oregano, tørret1 tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
havsalt efter smag1 - 2 tsk
-
fed hvidløg halveret3
-
olivenolie20 g
-
løg, brune skåret i både200 g
-
rødvin50 g
-
hakkede tomater, dåse800 g
-
tomatpure50 g
-
sukker5 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
699 mg
Proteína
36 g
Calorías
2120 kJ /
506 kcal
Grasa
34 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
14 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slow cook med knivdække
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50min
Piri Piri kylling med salat
Ninguna calificación
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Ninguna calificación
Provencalsk kylling
Ninguna calificación
Kylling med honning og blomkålspuré
50min
Steak au Poivre (peberbøf)
Ninguna calificación
Oksekødskofta med feta
Ninguna calificación
Kaloriefattig lasagne
Ninguna calificación
Bahn mi med kylling
Ninguna calificación
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Ninguna calificación
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Ninguna calificación
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Ninguna calificación