Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 220 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- kakao naturalne, niesłodzone, do oprószenia formy (patrz wskazówka)
- 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 250 g cukru
- 6 jajek
- 150 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- 200 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
- Inf. nutricional
- por 1 kawałek
- Calorías
- 1048.8 kJ / 250.6 kcal
- Proteína
- 4.5 g
- Carbohidratos
- 19 g
- Grasa
- 17.1 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sodio
- 37.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Klasyczne brownie
50min
Proteinowy sernik z jabłkami
1h
Bananowe brownie
40min
Czekoladowe ciasto na białkach
1h 10min
Ciasto bananowe z czekoladą
1h 35min
Amerykański chlebek bananowy
1h 50min
Czekoladowy sernik japoński
3h 30min
Brownie z krówkami
50min
Cytrynowy sernik japoński
1h 45min
Ciasto czekoladowe z grzańcem
1h 20min
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1h 10min
Ciasto czekoladowe z bananami i kokosem
1h