Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 250 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 50 g sera gruyère, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 150 g cukinii, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia (10 g)
- 3 jajka
- 125 g mleka
- 100 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w 0,5-1 cm kostkę
- Inf. nutricional
- por 1 porcję
- Calorías
- 884.5 kJ / 211.3 kcal
- Proteína
- 9.3 g
- Carbohidratos
- 17.8 g
- Grasa
- 11.5 g
- Grasa saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 346.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pasztet z cukinii
1h 45 min
Bułeczki z batatów
3h 20min
Batony warzywno-serowe
1h
Chrupiący placek z cebulą (flammkuchen) (TM5)
1h
Orkiszowa galette ze szpinakiem i serem feta
1h 50min
Kąski serowo-brokułowe
55 min
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10min
Hummus z gremolatą z cukinii i serem feta
45 min
Ciasto z jabłkami (bez cukru)
1h 25 min
Wegańskie ciasto z jabłkami do odrywania
2h
Wytrawne ślimaczki drożdżowe z czerwonym pesto
2h 25 min
Ciasto twarogowe z agrestem
50 min