
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 sitron tynne strimler av skall og 50 g saft
- 1 appelsin tynne strimler av skall og 50 g saft
- 90 g rosiner
- 90 g rosiner, sultana
- 90 g rosiner, korinter
- 90 g kirsebær, tørkede
- 90 g brandy plus ekstra til påtenning hvis ønskelig
- 1 ts kanel, malt
- 1 ts kanel krydderblanding, med muskat og allehånde
- 1 ts ingefær, malt
- ½ ts muskatnøtt, malt
- smør, usaltet til smøring
- 125 g mandler, blansjerte
- 1 eple, type Granny Smith skrelt, kjerne fjernet, delt i fire (ca. 100 g)
- 80 g smør, usaltet i terninger, pluss ekstra til smøring
- 30 g sirupmelasse, svart
- 2 egg, medium
- 90 g muscovadosukker, brunt
- 25 g maisstivelse
- 1 ts glutenfritt bakepulver
- 2000 g vann, kokende pluss ekstra etter behov
- vann, kokende
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 433 kcal / 1814 kJ
- Proteína
- 8 g
- Grasa
- 18 g
- Carbohidratos
- 50 g
- Fibra
- 5 g
- Grasa saturada
- 6 g
- Sodio
- 131 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Ninguna calificación
Havregrøt med yoghurt og bær
Ninguna calificación
Havregrøt med sjokolade og pære
Ninguna calificación
Mandel og kokoskjeks
Ninguna calificación
Bærsorbet med rødbeter
Ninguna calificación
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Ninguna calificación
Fersken i hvitvinsirup
Ninguna calificación
Kaffeknas med kokosnøtt
Ninguna calificación
Fruktgelé
Ninguna calificación
Mandel- og daddelbarer
2h 15min
Polske crêpes
Ninguna calificación
Sjokolade Frangelico® is
Ninguna calificación