Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 (5 valoraciones )

Ingredientes

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 10 oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    o 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 oz fresh raspberries
  • ½ oz glucose (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp ice water

Assembly

  • colored sprinkles (opcional)

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1975 kJ / 472 kcal
Proteína
9 g
Carbohidratos
55 g
Grasa
26 g
Grasa saturada
14 g
Fibra
5 g
Sodio
89 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas