Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 gramů rajčat, napůl
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 1 cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 čajové lžičky soli
- 10 kuliček černého pepře
- 2 čajové lžičky bazalky, sušené
- 3 čajové lžičky oregana, sušeného
- 1 špetku mletého chilli (opcional)
- 1200 gramů vody
- sladidlo Erythritol, podle chuti
- Inf. nutricional
- por 1 porci
- Calorías
- 315 kJ / 75 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 5 g
- Grasa
- 6 g
- Fibra
- 0.3 g
En colecciones
Recetas alternativas
Žlutý kečup
45min
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Ninguna calificación
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem
20min
Rajčatovo-sýrové fondue s klobásou
Ninguna calificación
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Ninguna calificación
Karibská kořenicí směs jerk
5min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Ninguna calificación
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
35min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Veganský banánovo-kokosový koláč
1h 20min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min