Tuna empanada
TM6 TM5 TM31

Tuna empanada

4.3 (14 valoraciones )

Ingredientes

Tuna filling

  • 300 g onions, cut in quarters
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 150 g green peppers, cut in pieces
  • 200 g canned crushed tomatoes
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
  • 2 hard-boiled eggs, chopped

Empanada dough

  • 50 g water
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 90 g lard
    o 90 g butter
  • 1 egg
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    o 3 tsp dried yeast
  • 450 g bread flour
  • 1 tsp salt

Assembly

  • flour for dusting
  • 1 egg, beaten

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2904 kJ / 694 kcal
Proteína
24 g
Carbohidratos
62 g
Grasa
39 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas