Dispositivos y accesorios
Classic Swiss Fondue
Prep. 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
2615 kJ /
625 kcal
Grasa
41 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cheese Please!
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Barbecue Hollandaise
20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Mushroom Risotto
30min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h