Dispositivos y accesorios
Classic Swiss Fondue
Prep. 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
2615 kJ /
625 kcal
Grasa
41 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
10 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cheese Please!
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Béarnaise sauce
15min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Gin and lavender gelato
Ninguna calificación
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Homemade Pasta
1h
Meringue Ghosts
12h 25min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Béchamel Sauce
15min