Dispositivos y accesorios
Zucchini and Almond Pulp Bread
Prep. 20min
Total 2h 30min
10 slices
Ingredientes
-
zucchini trimmed, cut into pieces (5 cm/2 in.)450 g
-
sugar115 g
-
large eggs2
-
almond pulp from homemade almond milk (see Tip)170 g
-
vegetable oil70 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
85 g almondswalnuts, chopped (opcional)85 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
234 mg
Proteína
9 g
Calorías
1272 kJ /
304 kcal
Grasa
18 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
1 g
Carbohidratos
31 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Recetas
Canadá
Canadá
No Waste
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemonade
5min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Spiralized Apple Fritters
35min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Festive Baguette
3h 45min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Olive Spread
5min
Tuna dip
15min