Versiones compatibles
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Carbohidratos
- 119.5 g
- Grasa
- 72.8 g
- Grasa saturada
- 27.2 g
- Fibra
- 13.4 g
- Sodio
- 1541.5 mg
Recetas alternativas
Brioche Buns
2h
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Mai Tai
Ninguna calificación
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steak au Poivre
20min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Curry Seafood Chowder
1h
Habanero Salsa
10min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min