Versiones compatibles
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beef Wellington
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 4 ½ oz boiling water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- 17 ½ - 24 oz beef tenderloin
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 10 ½ oz fresh button mushrooms, quartered
- 2 shallots, halved
- 2 oz unsalted butter, diced
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 oz Madeira wine, dry or sweet
- 1 tsp ground black pepper
- 13 oz puff pastry (see Tip)
Assembly
- 1 large egg, whisked
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
- 17 ½ oz water
- 21 oz carrots, thinly sliced
- 12 oz whole milk
- 35 oz potatoes, peeled, sliced (¼ in.)
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 ½ oz Madeira wine, dry or sweet
- ground black pepper, to taste
- 1 oz unsalted butter, diced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 5694.6 kJ / 1361 kcal
- Proteína
- 52.2 g
- Carbohidratos
- 119.5 g
- Grasa
- 72.8 g
- Grasa saturada
- 27.2 g
- Fibra
- 13.4 g
- Sodio
- 1541.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Salted Caramel Ice Cream
30min
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Nanaimo Bars
3h 5min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Maple and Spice Glazed Ham
2h 20 min
Christmas Berry Trifle
4h
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Lemon Pudding Souffles
40min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Steamed Crème Brûlée
4h 45 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min