Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Beer Can Burgers
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
- 2 oz panko bread crumbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 large egg
- 2 oz brown ale
- 6 slices thick cut bacon
Beer Mushrooms
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz brown ale
- 3 oz beef stock
- ½ oz soy sauce
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
Baking
- 6 slices provolone cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2347.9 kJ / 561.2 kcal
- Proteína
- 37.9 g
- Carbohidratos
- 13.8 g
- Grasa
- 37.8 g
- Grasa saturada
- 16.2 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 1081.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Broccoli Stem Slaw
15min
Potato Curry Soup
35min
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Shrimp and Potato Boil
40min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min