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Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water to fill bowl halfway
- 8 oz turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot halved
- 2 oz unsalted butter in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 236.9 kcal / 991 kJ
- Proteína
- 3 g
- Grasa
- 14.3 g
- Carbohidratos
- 25.4 g
- Fibra
- 5 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Sodio
- 386.3 mg
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