Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, to fill bowl halfway
- 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot, halved
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 991 kJ / 236.9 kcal
- Proteína
- 3 g
- Carbohidratos
- 25.4 g
- Grasa
- 14.3 g
- Grasa saturada
- 2 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 386.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna calificación
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Lemon Garlic White Rice
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Button Mushrooms
35min
Texas Caviar
15 min
Corn Tortillas
1h 25min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Black Garlic and Onion Jam
55min
Spanish Rice
35min
Asparagus Sauté
15 min