Spiralized Korean Cucumber Salad
TM6

Spiralized Korean Cucumber Salad

3.8 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
  • 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
  • 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz oil
  • 1 tbsp Korean chili paste (gochujang)
    o 1 tbsp chili powder
  • 1 tbsp rice vinegar
  • ½ tsp sugar
  • 2 tbsp soy sauce, light
  • 2 pinches salt
  • white sesame seeds, to sprinkle

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
484.3 kJ / 115.8 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
10.5 g
Grasa
8.5 g
Grasa saturada
1.1 g
Fibra
3.4 g
Sodio
494.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas