Dispositivos y accesorios
Spiralized Korean Cucumber Salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
494.9 mg
Proteína
3 g
Calorías
484.3 kJ /
115.8 kcal
Grasa
8.5 g
Fibra
3.4 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
10.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Hummus
10min
Brown Sugar Baked Beans
45min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Quick and Spicy Black Beans
20min
Quick Refried Beans
20min
Tuscan White Bean Stew
1h
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Tomato Soup
40min
Berry Duo
10min