Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30min
Hummus
10min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Cauliflower Mash
25min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1h 20min
Boiled Egg Mode
20min