Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 52 - 70 oz leg of lamb, bone in (3.25-4.5 lbs)
- fine sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, to brush
Mint Sauce
- ½ oz fresh mint, leaves only
- 4 ½ oz apple cider vinegar
- 1 ½ oz sugar
Vegetables
- 18 oz water
- 28 oz Yukon gold potatoes, halved or quartered if large
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 21 oz butternut squash, peeled, diced (1 in.)
- 12 oz fresh broccolini, trimmed, halved lengthwise
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2614 kJ / 624 kcal
- Proteína
- 37 g
- Carbohidratos
- 40 g
- Grasa
- 34 g
- Fibra
- 6 g
Recetas alternativas
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chunky Guacamole
10min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Irish Seafood Chowder
55min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h