Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Zoodles
- 12 oz carrots, medium-sized (approx. 2-3 large), ends trimmed
- 12 oz zucchini, medium-sized (approx. 2), ends trimmed, if necessary to fit blade width
Ginger Chicken
- 1 oz sugar
- 1 tbsp corn starch
- 1 tsp Chinese five spice
- 1 oz rice vinegar
- 1 oz mirin
- 1 oz tahini
- 3 oz soy sauce
- 1 - 2 tsp dried red chili flakes, to taste
- 21 oz chicken thighs, skinless, boneless, organic, cut into pieces (2 in.)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 oz ginger, peeled, cut into pieces
- 1 jalapeño pepper, stem removed, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 35 oz water
- 1 tbsp vegetable oil, to fry
- cilantro, chopped, to garnish
- green onions, thinly sliced, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1716.6 kJ / 410.3 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Carbohidratos
- 25.6 g
- Grasa
- 23.3 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 1547.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10 min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Texas White Bean Salad
15min
Spanish Rice
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Blended Steamed Oats
30 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
West African Peanut Soup with Chicken
50 min