Dispositivos y accesorios
Korean Spiralized Cucumber Salad
Prep. 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher400 - 500 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired1
-
fresh coriander leaves5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Korean chilli paste (gochujang)1 Tbsp
-
rice vinegar15 g
-
caster sugar½ tsp
-
light soy sauce30 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sesame seeds for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
493.6 mg
Proteína
2.3 g
Calorías
441 kJ /
105.4 kcal
Grasa
7.9 g
Fibra
1.1 g
Grasa saturada
1.1 g
Carbohidratos
7.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Spiralize Your Life
28 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Thai Cucumber Salad
15min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1h
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Sumac-spiced Houmous
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min