Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
TM6 TM5

Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise

4.7 (23 valoraciones )

Ingredientes

Crème Anglaise

  • ½ vanilla bean
  • 4 oz sugar
  • 16 oz whipping cream
  • 5 oz whole milk
  • 6 egg yolks, from large eggs

Apple Tarte Tatin

  • 4 oz dark brown sugar
  • 2 oz unsalted butter, in pieces
  • ¼ tsp ground cinnamon
  • 1 pinch ground cloves
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp ground ginger
  • 1 oz calvados
    o 1 oz brandy
  • 4 Fuji apples, peeled, cored and quartered
  • 1 sheet puff pastry, ready-made, thawed per pkg. instructions

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2741 kJ / 655 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
61 g
Grasa
44 g
Fibra
2 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas