Dispositivos y accesorios
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Prep. 15min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Beer Can Burgers
-
onions cut into pieces115 g
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)680 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale60 g
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water45 g
-
cremini mushrooms sliced285 g
-
unsalted butter cold, in one cube30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
brown ale170 g
-
liquid beef stock85 g
-
soy sauce15 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone (Italian cheese)6 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1081.6 mg
Proteína
37.9 g
Calorías
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Grasa
37.8 g
Fibra
1 g
Grasa saturada
16.2 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Better with Beer
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Ninguna calificación
Mini Burger Sliders
1h 50min
Nanaimo Bars
3h 5min
Mixed Herbs Rice
35min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Bistro Mayonnaise
5min
Bagels
1h 20min
Creamed Spinach
30min
Ground Beef Taco Filling
25min