Dispositivos y accesorios
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Prep. 40min
Total 4h
8 portions
Ingredientes
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley, fresh leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
1 lamb leg, bone in, (3.5 kg-4.5 kg)lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)1
Yoghurt Sauce
-
cilantro, fresh½ bunch
-
plain yoghurt340 g
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey60 g
Preserved Lemon Couscous
-
couscous395 g
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock510 g
-
dried cherries170 g
-
pine nuts60 g
-
cilantro, fresh plus extra to garnish½ bunch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
592 mg
Proteína
71 g
Calorías
3301 kJ /
789 kcal
Grasa
25 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
8 g
Carbohidratos
66 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
BBQ Seasoning
Ninguna calificación
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Bread stew with tomato and onion
Ninguna calificación
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min