Dispositivos y accesorios
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Prep. 40min
Total 4h
8 portions
Ingredientes
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley, fresh leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
1 lamb leg, bone in, (3.5 kg-4.5 kg)lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)1
Yoghurt Sauce
-
cilantro, fresh½ bunch
-
plain yoghurt340 g
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey60 g
Preserved Lemon Couscous
-
couscous395 g
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock510 g
-
dried cherries170 g
-
pine nuts60 g
-
cilantro, fresh plus extra to garnish½ bunch
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
592 mg
Proteína
71 g
Calorías
3301 kJ /
789 kcal
Grasa
25 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
8 g
Carbohidratos
66 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Bowls
Ninguna calificación
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Guacamole
5min
Holiday Brisket
6h 55min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2h 30min
Split Pea Soup
2h 10min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Low Carb Cranberry Sauce
20min