Versiones compatibles
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
o vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2192 kJ / 524 kcal
- Proteína
- 47 g
- Carbohidratos
- 45 g
- Grasa
- 17 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1245 mg
Recetas alternativas
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Avocado Butter
10min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min