Dispositivos y accesorios
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Prep. 45min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Marinade
-
green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish6
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled30 g
-
orange juice115 g
-
soy sauce85 g
-
sesame oil60 g
-
Korean chilli paste (gochujang)30 g
-
brown sugar2 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)4
Spicy Rice
-
water995 g
-
white long-grain rice170 g
-
vegetable oil, to greaseonion to brush grill
Pork Chops and Steamed Bok Choy
-
baby bok choy halved570 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1245 mg
Proteína
47 g
Calorías
2192 kJ /
524 kcal
Grasa
17 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
4 g
Carbohidratos
45 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lamb with Rosemary Potatoes
No ratings
Mediterranean Chicken
35 min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 h 15 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 h 35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 h 5 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 h 25 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1 h 5 min