Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Filling
- 30 g olive oil, divided
- 150 g onion, divided
- 2 garlic cloves, divided
- 500 g lean ground beef, crumbled into small portions, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, divided, plus extra to season, to taste
- 25 g fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds
- 2 tsp ground paprika
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
398
ml canned sweet corn kernels, drained (approx. 1 can)
o 398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can) - 995 g water
- 60 g vinegar
Topping
-
700
g yellow potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
o 700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.) - 175 g whole milk
- 60 g butter, diced, divided, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried ground savory
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1850.5 kJ / 442.3 kcal
- Proteína
- 22.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Grasa
- 23.4 g
- Grasa saturada
- 9.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 895.8 mg
Recetas alternativas
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Spanish Rice
35 min
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Blueberry Crumble Bars
10h 20min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Sticky Buns
3h 45min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h